Roadmap

We werken continu aan het verbeteren van Ultimview om zo goed mogelijk te kunnen voldoen aan de eisen en wensen van onze gebruikers. Om dit zo goed mogelijk te kunnen doen, horen we altijd graag van u welke informatie u graag terug zou willen zien in Ultimview. Heeft u wensen of feedback? Laat het ons dan weten via de 'Feedback'-knop in Ultimview aan de rechterkant van het scherm.

Heeft u vragen over de onderwerpen op de roadmap, kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen, we vertellen u er graag meer over!

Op dit moment zijn we onder andere bezig met de volgende onderwerpen:

 

Doelen stellen!

Eén van de functionaliteiten die al langere tijd gewenst is, betreft het stellen van streefdoelen. Aangezien er met het nieuwe inspectiekader nog meer aandacht voor komt en we dit een zeer waardevolle aanvulling op Ultimview vinden, zijn we nu echt begonnen met concreet realiseren van ontwerpen hiervoor! Samen met het kennisteam zullen we dit de komende maanden uitwerken en hopen we het dit schooljaar nog te kunnen realiseren. Wilt u meedenken of op de hoogte blijven van de voortgang, horen we dat natuurlijk graag!

 

AANSLUITING COGIX

Om goed te kunnen sturen op uw personele en financiële bedrijfsvoering is het essentieel om niet alleen terug te kijken, maar zeker ook om vooruit te kijken. Met behulp van Cogix kunt u zeer eenvoudig rollende prognoses maken en verschillende scenario's doorrekenen om de effecten van bepaalde keuzes te zien. Met de integratie in Ultimview maken we deze prognoses zichtbaar op de financiële en personele dashboards, waardoor u in één oogopslag zicht heeft op de effecten van uw bedrijfsvoering.

Verwachting De integratie tussen Cogix en Ultimview wordt in het voorjaar van 2017 verwacht.

 

dashboards zelf samenstellen

Om nog beter aan te sluiten op de wensen uit de praktijk zijn we bezig met het uitwerken van een rapportage-dashboard. In het kort betekent dit dat gebruikers in staat worden gesteld om zelf overzichten samen te stellen die exact voldoen aan de behoefte. Deze overzichten kunnen weer geëxporteerd worden naar bijvoorbeeld MS Word om hier zelf aan verder te werken.

We zijn op dit moment bezig met het ontwikkelen van de functionaliteit, waarbij we medio april 2017 de eerste gebruikers in beta toegang zullen geven. Mocht u hierover mee willen denken, laat het ons weten! Wilt u alvast weten hoe het allemaal in zijn werk gaat, bekijk dan onze korte uitlegpagina.